Vetplan®
Dierenkliniek Ter Gouwe.


Wat is VetPlan®?

VetplanVetplan® is een abonnement op preventieve zorg voor uw huisdier. Wij hebben een zorgplan voor honden, katten en konijnen.

Als een zorgplan bij ons afsluit, dan krijgt u alle preventieve zorg vanuit onze praktijk.

Door regelmatige gezondheidscontroles worden aandoeningen bij uw huisdier in een vroeger stadium ontdekt en behandeld, waardoor de vooruitzichten voor uw dier vaak beter zijn. Een behandeling van een ziekteprobleem in een vroeger stadium kan ook nog eens kostenbesparend zijn. Het belangrijkste doel van een zorgplan is uiteraard een betere gezondheid van onze huisdieren!

Hoe werkt VetPlan®?

Voor VetPlan® betaald u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd.

Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier een jaarlijkse gezondheidscontrole, de jaarlijkse vaccinatie, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. Op deze producten en behandelingen zit ongeveer 20% korting ten opzichte van de reguliere prijs.

Voor de oudere hond of kat is er aanvullend ook een VetPlan Plus mogelijk waarin naast bovenstaande nog een uitgebreid bloed- en urine onderzoek zit, een extra gezondheidscontrole, en voor de kat een bloeddrukmeting. Om dat oudere dieren meer ziekteproblemen hebben is Vetplan Plus bij uitstek geschikt om een optimale gezondheid te waarborgen.

Daarnaast ontvangen huisdieren met een Vetplan abonnement 10% korting op alle overige behandelingen en artikelen bij ons in de praktijk!

Wij bieden de volgende Vetplannen aan:

Als u de plannen aanklikt dan ziet u gelijk wat er allemaal inzit, wat de kosten zijn, en wat minimaal uw jaarlijkse besparing is op preventieve zorg.

Wilt u aan de slag met  VetPlan®?

Als u bij ons langskomt, dan bespreken we graag alles met u en kunt u het VetPlan® abonnement direct afsluiten. De eerste maandpremie  betaalt u bij ons aan de balie,  daarna gaan de overige betalingen gaan via een eenvoudige automatische incasso.


Het Vetplan® zorgplan is dus GEEN ziektekostenverzekering!
Een ziektekosten verzekering is voor onvoorziene kosten ten gevolge van ongevallen en ziekte, terwijl het huisdierenzorgplan is voor preventieve zorg. Een ander groot verschil is dat je bij het zorgplan alle producten en diensten uit het pakket gewoon krijgt, terwijl een verzekering altijd premie kost maar alleen uitkeert als er iets is gebeurd. Een verzekering en het zorgplan vullen elkaar wel  prima aan, dus als uw huisdier al verzekerd is dan is een zorgplan nuttig en visa versa. Bij een verzekering worden preventieve kosten vaak niet gedekt. Mocht u wel een verzekering hebben waar preventieve zorg inzit, dan kunnen wij voor u een factuur hiervoor meegeven, zodat u de kosten voor preventieve zorg kunt declareren bij uw verzekering.

Voor info over verzekeringen: zie hondenlinks of kattenlinks, voor diverse aanbieders van verzekeringen, of voor vergelijkingspagina's voor verzekeringen.

Een Vetplan® is een jaarabonnement. Op de gegeven kortingen van 20% op zaken in het zorgplan, en 10% korting op overige behandelingen en producten, is pas recht als uw huisdier ook echt een jaar -of langer- in het zorgplan zit. Als een zorgplan, om wat voor reden dan ook, voortijdig stopgezet wordt, dan worden de gegeven kortingen verrekend met al betaalde maandpremies. Afhankelijk van wat al is afgenomen en wat al is betaald aan premies is het dus goed mogelijk dat u moet bijbetalen bij een kortlopend zorgplan.