Gratis diensten


Om u tegemoet te komen in de diergeneeskundige kosten bieden wij een aantal gratis diensten aan:

•Een gratis algehele gezondheidscontrole voor elk nieuw dier dat u net in huis heeft gehaald. Het is uiteraard prettig om te weten of uw nieuwe huisdier wel gezond is, en uw kunt direct terecht over vragen betreffende voeding en verzorging. Dit gratis onderzoek geldt dus alleen als u het dier net in huis heeft, en niet als u met ditzelfde dier later op consult komt met gezondheidsklachten.

gratis diensten •Een gratis preventieve gezondheidscontrole voor honden en katten van rond de 6 maanden.
(Deze gratis controle betreft onderstaande punten, en geldt niet voor zieke dieren of ziekteproblemen die niet met het opgroeiende dier te maken hebben).
Als deze dieren bij ons op de leeftijd van 3 maanden gevaccineerd zijn, hoeven ze voor de volgende vaccinatie pas met de leeftijd van 1 jaar terug te komen. Een controle rond de leeftijd van 6 maanden is echter ook wenselijk, om te kijken of het dier goed groeit (niet te snel, niet te langzaam), controle van de ontwikkeling van het bewegingsapparaat (spieren, gewrichten), en om te kijken of het wisselen van de tanden goed verloopt. Met name persisterende melktanden komen frequent voor en kunnen klachten veroorzaken. Deze controle bieden wij nu gratis aan voor bij ons gevaccineerde dieren.

 

Voor deze 2 deze gratis diensten geldt dat de gezondheidscontrole(consult) gratis is, maar dat geldt niet voor eventuele verdere onderzoeken, behandelingen, medicijnen, dieetvoeding of voedingssupplementen.

hondjes op de weegschaal

Eén hond tegelijk is natuurlijk makkelijker wegen.... 

• U kunt uw hond altijd gratis bij ons laten wegen in de wachtkamer, en gebruik van ons afslankprogramma voor te dikke honden en katten, onder begeleiding van assistente Monica, is ook gratis. Het bijbehorende dieetvoer van Trovet dient u wel af te rekenen.

•De Vetplan app.
Er is via Vetplan nu ook een (gratis) web app beschikbaar waarmee u online reminders kunt aanmaken voor de periodieke preventieve diergeneeskundig zorg. U kunt hiermee overzichtelijk voor al uw huisdieren deze belangrijke preventieve zorg (vaccinaties, wormbehandelingen, vlooien- en tekenbestrijding) bijhouden.  Kijk eens op: Dierenkliniek Ter Gouwe (myvetplan.nl)
De app is beschikbaar voor klanten met een betaald Vetplan, maar er is ook een gratis versie in het keuzemenu!

•Naast deze gratis diensten zijn er ook een aantal diensten waarvoor wij zeer lage prijzen hanteren. Dit geldt voor simpele handelingen als nagels knippen, snavels bijwerken, en anaalklieren leegdrukken. U betaalt dan alleen de handeling, geen consult.

•Ook hanteren wij zeer scherpe prijzen als u voor hetzelfde probleem vaak of periodiek terug moet komen, zoals kiesbehandelingen bij konijnen en cavia's, oorcontrole's na behandeling. Als u alleen hiervoor komt en de behandeling is frequent nodig dan betaalt u geen consult, alleen de handeling.

•In onze kliniek kunt u gratis gebruik maken van ons WIFI netwerk. Inloggegevens hangen duidelijk zichtbaar in de wachtkamer.

gratis WIFI