Over ons


Logo Dierenkliniek Ter Gouwe, Dierenarts Bergen op ZoomDierenkliniek Ter Gouwe is een kliniek voor gezelschapsdieren voor Bergen op Zoom en de regio. Honden, katten, konijnen en knaagdieren, vogels en andere exoten als reptielen zijn welkom.

 

Onze kliniek wordt bemand door een dierenartsen-echtpaar, en 3 assistentes. Vergeleken met veel huidige mega praktijken is onze kliniek kleinschalig. Desondanks is de kliniek goed uitgerust met o.a. digitale röntgen, digital dentale röntgen, een echo-scanner, en laboratorium faciliteiten voor intern bloed-, urine-, en ontlastingsonderzoek.

Vanwege de kleinschaligheid is er intern goede communicatie over patiënten en andere zaken, en kunnen wij een intensieve persoonlijke service bieden. Bij deze klant- en diervriendelijke aanpak kunnen wij ruim de tijd nemen voor u en uw huisdier. Zo geven wij altijd duidelijke uitleg over de te volgen behandeling of verder onderzoek, wat u kunt verwachten van de behandeling, en wanneer u contact op moet nemen indien zaken niet volgens verwachting verlopen.

Indien nodig  maken wij vervolgafspraken om het effect van de behandeling te evalueren. Met name bij chronische klachten (huid-, hartklachten, e.d.) is deze begeleiding essentieel voor een goed resultaat. Ook nemen wij regelmatig zelf contact met klanten op om te informeren of alles nog naar wens gaat bij patiënten die wat uitgebreidere of bijzondere behandelingen hebben gehad.

Deze service vinden wij van groot belang om een goede diergeneeskundige begeleiding van uw huisdier(en) te waarborgen.


Ons team:

Dierenarts Eric NagelDierenarts Eric Nagel Dierenarts Steffie SnijdelaarDierenarts Steffie Snijdelaar
Assistente Monica Luijsterburg Assistente Ingrid WeijersAssistente Ingrid Weijers

Assistente Eveline Huis

Assistente Grace Willekes Macdonald

Als u met de muis op de foto's gaat staan krijgt wat meer informatie over ons te zien


 

Virtuele tour

Wij bieden u de mogelijkheid om een virtuele tour binnen onze kliniek te lopen, waarbij u alle interessante ruimtes kunt bezichtigen, zoals de wachtruimte, spreekkamers, laboratorium, opname, röntgenruimte, operatiekamer, tandheelkunde en voeropslag.

 

Grotere kaart weergeven