Webshop informatie


De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop "Voor mijn Dier" gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Voor mijn Dier is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes.

Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Binnenkort zijn ook onze speciale voedingen en diëten bij Voor mijn Dier te bestellen.

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen. Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,- wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!

Zorg en vertrouwen.
Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Welkom bij Voor mijn Dier.
Ga dus naar www.voormijndier.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.