Huisdierenzorgplan
Dierenkliniek Ter Gouwe.


Met het huisdierenzorgplan bent u verzekerd van optimale preventieve zorg!

In het pakket zitten onder andere:

♦Vaccinaties voor een  optimale bescherming.
Laat uw huisdier van het leven genieten door hem te beschermen tegen ernstige infecties en ziektes. De jaarlijkse vaccinaties (kattenziekte+niesziekte voor de kat, cocktailvaccinatie+kennelhoest voor de hond) zitten in het pakket.

♦Uitstekende zorg en regelmatige gezondheidschecks.
Gratis extra gezondheidscontrole een half jaar na de vaccinatie met deskundige adviezen, bijv. over voeding, gebit en welzijn, zodat eventuele medische problemen voorkomen, of snel ontdekt kunnen worden.

♦Beste preventie - een heel jaar kwaliteitsproducten tegen  vlooien, teken en wormen.
Parasieten zijn vervelend voor uw huisdier en  u, en verspreiden bovendien ziektes. Behandel hem of haar dus regelmatig! In het pakket zit 4xper jaar een ontworming, en het hele jaar vlooien/teken bestrijding. Hierbij is gekozen voor die producten die bij ons op dit moment eerste keuze zijn: Milbemax als ontworming, en Vectra als vlooien/tekenbestrijding.

♦Uitstekende prijzen - exclusieve  kortingen en betaalbare  maandelijkse bedragen.
Spreiding van kosten, waardoor u makkelijker voor uw huisdier kunt zorgen. Bovendien korting op kwaliteitsproducten en diensten die in het pakket zitten.

♦10% korting op alle overige producten en diensten die u in onze kliniek afneemt voor elk dier dat in het plan zit!

Wij bieden een huisdierenzorgplan aan voor:
♦Katten
♦Honden tot 4kg
♦Honden van 4 tot 10kg
♦Honden  van >10kg tot 25kg
♦Honden van >25kg tot 40kg
♦Honden van >40

Als u het de plannen aanklikt dan kunt u direct zien wat de kosten per maand zijn, wat er allemaal in het plan zit, en wat dit u als jaarlijkse besparing oplevert.

Het huisdierenzorgplan is dus GEEN ziektekostenverzekering!
Een ziektekosten verzekering is voor onvoorziene kosten ten gevolge van ongevallen en ziekte, terwijl het huisdierenzorgplan is voor preventieve zorg. Een ander groot verschil is dat je bij het zorgplan alle producten en diensten uit het pakket gewoon krijgt, terwijl een verzekering altijd premie kost maar alleen uitkeert als er iets is gebeurd. Een verzekering en het zorgplan vullen elkaar wel  prima aan, dus als uw huisdier al verzekerd is dan is een zorgplan nuttig en visa versa.
Voor info over verzekeringen: zie hondenlinks of kattenlinks, voor diverse aanbieders van verzekeringen, of voor vergelijkingspagina's voor verzekeringen.

In het kort: als u een huisdierplan start dan rekent u direct de eerste maandtermijn bij ons of. U krijgt dan direct 10% korting over alle die dag gedane behandelingen en meegegeven producten (voor het betreffende dier), of, als het handelingen of producten zijn die in het plan zitten (vaccinaties/vlooienbestrijding/ontworming) dan krijgt u die zonder bijbetaling gelijk mee. Daarna worden maandelijks de betalingen automatisch afgeschreven, met eenmalig €10,- extra aan administratiekosten bij de eerste afschrijving. Elke 3 maanden krijgt u van ons bericht dat er voor het komende kwartaal weer vlooienbestrijding en ontworming afgehaald kan worden. De jaarlijkse vaccinatie en een extra gezondheidscontrole een half jaar later zijn dan ook zonder extra kosten! Het huisdierplan loopt tenminste 1 jaar, en kan daarna maandelijks worden stopgezet. Bij het stopzetten volgt altijd een verrekening van geleverde producten en al betaalde kosten. Bij verhuizing naar een locatie te ver van de kliniek of bij overlijden van het betreffende huisdier kan het plan altijd gestopt worden. Bij het opstarten heeft u ook nog 2 weken bedenktijd. Eventueel stopzetten binnen die 2 weken dient op de kliniek te gebeuren, waarbij gelijk de gegeven korting of meegegeven producten verrekend moeten worden.

Een inschrijfformulier inclusief de  algemene voorwaarden van het Huisdierenzorgplan kunt u hier vinden.