Dierpas


Dierpas

Belangrijk voor alle dierpashouders van Dierenkliniek Ter Gouwe: wij gaan stoppen met de dierpas. Dit omdat wij nu werken met het huisdierzorgplan wat een veel betere optie als om voordeel te behalen op ontwormingsmiddelen, vlooienbestrijding etc. Daarnaast is de dierpas door slechte samenwerking tussen externe softwareleveranciers nooit geworden wat was beloofd.

NB: u kunt opgebouwd spaartegoed nog tot 31-12-2017 verzilveren, daarna hebben wij geen pasreader meer en vervalt dat tegoed!

De dierpas is een een modern en uiterst handig hulpmiddel, waarmee u bij ons kunt gaan sparen voor kortingen op diverse producten en behandelingen.
U kunt al sparen voor:

•5% korting op alle ontwormingsmiddelen

•5% korting op alle vlooienbestrijdingsmiddelen

•10% korting op alle science selective voeders (cavia- en konijnenvoer)

Het opgebouwde spaartegoed is na het bereiken van een bepaalde drempel te verzilveren als korting op bij ons afgenomen producten en handelingen.
Voor de pas betaalt u eenmalig 5 euro, maar u zult begrijpen dat u dit bedrag er zeer snel uit heeft!

kat-naar-beneden-kijkens

Daarnaast kunt u als onze softwareleverancier de aansluiting in orde heeft gemaakt, met uw dierpas zelf op internet de medische gegevens van uw huisdier inzien. Het ziet er helaas naar uit dat genoemde aansluiting nog lang op zich kan laten wachten, zodat de dierpas voorlopig alleen als kortingkaart werkt.

Als de aansluiting van onze softwareleverancier gerealiseerd is, dan kunt dus de medische gegevens inzien. U kunt deze gegevens niet veranderen, maar u kunt wel zelf gegevens toevoegen, Dit is erg handig voor bijvoorbeeld het bijhouden van het lichaamsgewicht, voor glucose waarden bij diabetespatiënten, om toevallen bij epilepsiepatiënten bij te houden, enz. Groot voordeel is dat u met de pas en inloggegevens wereldwijd de patiëntenkaart kunt inzien. Dit kan erg handig zijn als u op vakantie bent of in de avond-/nacht-/weekenddienst een andere dierenarts moet bezoeken.

NB: u kunt de dierpas als spaarkaart gebruiken voor AL UW HUISDIEREN, maar het elektronisch patiëntendossier is beperkt tot 1 dier per pas. NB: Als u al in bezit bent van een dierpas via een andere kliniek dan kunt u deze ook in onze kliniek als spaarpas gebruiken, en ook als elektronisch patiëntendossier . Het bij een andere kliniek opgebouwde spaartegoed kunt u niet bij ons verzilveren.